Type and press Enter.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik resrveren bij Lake24 Bar & Restaurant?

Reserveren kan via onze reveringessysteem, u kunt bellen of een mail sturen info@lake24.nl.

Hoe is de bereikbaarheid?

Met twee wielen
Met de fiets, scooter, brommer of motor kunt u altijd vlakbij het restaurant parkeren. U mag gewoon langs de slagboom rijden en naast de trap van ons restaurant parkeren. Om de accu van uw e-bike op te laden hebben wij altijd stopcontacten vrij, vraagt u uw bediening.

Aanmeren met uw boot
Als u met de boot komt hebben wij voor u als onze gast altijd plek om aan te meren. Op mooie vaardagen is de havenmeester van Jachthaven Omtzigt, Marcel, aanwezig om u een plek aan we wijzen. Bij afwezigheid van de havenmeester mag u zelf een plekje uitzoeken. Gelieve niet aan het tankstation te meren. 

Een leuke bijkomstigheid: wanneer u bij ons dineert en de rekening bewaart, mag u met uw boot gratis overnachten in de jachthaven. De havenmeester zal u vragen de rekening van ons restaurant te tonen.

Hoe zit het met de parkeerplaatsen?

Wij beschikken over 5 eigen parkeerplaatsen vóór de slagboom op het terrein van Jachthaven Omtzigt.

Deze zijn voor u als onze gast gereserveerd. Mochten deze reeds bezet zijn, dan kunt u bellen naar ons restaurant en komen wij de slagboom voor u openen. Verderop het terrein zijn meer parkeerplaatsen beschikbaar. Indien u op onze parkeerplaatsen parkeert zonder ons restaurant te bezoeken loopt u het risico dat uw voertuig wordt weggesleept of er een wielklem wordt geplaatst

Mensen met beperkte mobiliteit

Door het ontbreken van een lift in ons pand is ons restaurant (dat op de eerste etage ligt) helaas niet toegankelijk voor mindervaliden. Mocht u slecht ter been zijn, maar wilt u toch graag langskomen, dan assisteren wij u graag bij het oplopen en aflopen van de trap.  Om gasten met beperkte mobiliteit die toch graag bij ons willen verblijven tegemoet te komen kunnen wij bij terrasweer een tafel beneden aan de trap, voor ons spandoek plaatsen. Hierin is geen beperking m.b.t. het aantal personen aan deze tafel.